About

 

Elements of Interior is exclusief leverancier van de stoffenhuizen Dedar, de Le Cuona, Karin Sajo, Chase Erwin, James Hare, Gancedo en wandbekleding collecties Texam Wall Masters en Giardini Wall.
Deze mix van bijzondere elementen kan worden toegepast in high-end interieurprojecten om een sfeer van internationale allure neer te zetten.

Het Elements of Interior team bestaat uit Lorette Millar, Edith van Olst en Robin Eijck. Wij presenteren deze geweldige brands met liefde en hebben de juiste expertise in huis, met enthousiasme en gedrevenheid zetten wij ons in voor klant en fabrikant.

Edith

Lorette

Edith


Onze klanten zijn professionals in de interieurbranche zoals interieurwinkels, decorateurs, stylisten en architecten met zowel Residential als Hospitality projecten. Het is voor ons een uitdaging om passende materialen aan te reiken om het interieurproject te optimaliseren.

Wij zijn naast leverancier van onze collecties tevens ook sparringpartner en kunnen dienen als klankbord en uitvoerende partij voor een project van de professional. Wil je ons graag aan de zijlijn hebben en mee laten denken in materialen, een afspraak is zo gemaakt.